Programma

Wat doen we bij de JOL?

Wat voor spellen wij precies gaan doen verklappen wij niet van te voren. Toch zijn er een aantal dingen het programma bekend die wij graag met jullie delen.
Op de eerste maandag en dinsdag gaan wij hutten bouwen en verven, denk er daarom aan om oude kleding aan te doen en dichte schoenen. Een eigen hamer en kwast meenemen is gewenst, geen eigen verf!

De rest van de JOL gaan wij leuke spelletjes spelen op het JOL terrein maar ook in de bossen.
Wij hebben ook een aantal avondprogramma’s. Hier is iedereen welkom, ook de ouders. Er is een ouder-timmeravond, waar de ouders de hut af kunnen maken. Een koopavond, waarbij de kinderen spullen en lekkernijen mogen verkopen. Voor de 12-jarige is een speciale afscheidsavond en op de laatste donderdag is er de afsluitavond waarin de kinderen een act mogen opvoeren op het podium.

De tijden van de JOL zijn gewoonlijk van 9:30-12:00 en van 13:30-16:00, maar het kan zijn dat je eerder of later aanwezig moet zijn op de tweede dinsdag: de speciale dag. Afwijkingen van het programma worden echter altijd gecommuniceerd via de brief en/of via de website.

Eerste week

Dag Bijzonderheden
Maandag
Dinsdag Ouder timmeravond vanaf 19:00
Woensdag
Donderdag Koopavond vanaf 19:00
Vrijdag

Tweede week

Dag Bijzonderheden
Maandag
Dinsdag Speciale dag
Woensdag
Donderdag 's middags geen JOL 's avonds talentenjacht vanaf 19:30
Vrijdag Geen JOL