Voorinschrijven

Wat briljant geniaal tof spatzuiver leuk ingénieux dat je ook komt op deze JOL!

Via dit formulier kunt u weer uw zoon/dochter inschrijven voor JOL Jeugdstad. De inschrijving is uitsluitend voor de volledige twee weken voor 50 cent per dag (Totaal: €4,-). Voor de speciale dag is het niet mogelijk om je via de website aan te melden, bij het afhalen van het paspoort kan er worden ingeschreven voor de speciale dag. Ook in het begin van de eerste week is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor de speciale dag, houdt er wel rekening mee dat er beperkt plek is en vol = vol.

Het is tot donderdag 15 augustus mogelijk om je via de website in te schrijven, hierna is het alleen nog mogelijk om contant per dag aan de kassa te betalen. Na het invullen van het formulier krijgt u een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Heeft u vragen of opmerkingen over het inschrijven, neem dan gerust contact op met webmaster@joljeugdstad.nl

Afhalen paspoort en inschrijving:
Het afhalen van het paspoort kan alleen op zaterdag 18 en zondag 19 augustus van 12.00 tot 14.00 uur bij JOL Jeugdstad (Westerweg Alkmaar, naast oud-gevangenis Schutterswei).

De inschrijving zijn gesloten!