Voorinschrijven

Wat briljant geniaal tof spatzuiver leuk ingénieux dat je ook komt op deze JOL!

Via dit formulier kunt u weer uw zoon/dochter inschrijven voor JOL Jeugdstad. De inschrijving is uitsluitend voor de volledige twee weken voor 50 cent per dag (Totaal: €4,-). Voor de speciale dag is het niet mogelijk om je via de website aan te melden, bij het afhalen van het paspoort kan er worden ingeschreven voor de speciale dag. Ook in het begin van de eerste week is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor de speciale dag, houdt er wel rekening mee dat er beperkt plek is en vol = vol.

Het is tot donderdag 15 augustus mogelijk om je via de website in te schrijven, hierna is het alleen nog mogelijk om contant per dag aan de kassa te betalen. Na het invullen van het formulier krijgt u een e-mail ter bevestiging van de inschrijving. Heeft u vragen of opmerkingen over het inschrijven, neem dan gerust contact op met webmaster@joljeugdstad.nl

Afhalen paspoort en inschrijving:
Het afhalen van het paspoort kan alleen op zaterdag 18 en zondag 19 augustus van 12.00 tot 14.00 uur bij JOL Jeugdstad (Westerweg Alkmaar, naast oud-gevangenis Schutterswei).

/ Persoonsgegevens


Adresgegevens


Contactgegevens


Overige gegevens


Door de voorinschrijving te versturen, gaat u ermee akkoord dat er tijdens de JOL contact met openomen kan worden met betrekking tot mededelingen over het draaien van de JOL. Daarnaast krijgt u bij het opnenen van de inschrijvingen volgend jaar eenmalig een email.

Tijdens de JOL worden foto's gemaakt, deze worden gepubliceerd op onze website. Wilt u dit niet, geef dit dan aan tijdens de JOL bij een leiding of de projectleiding


Uitleg

Hieronder vindt u een uitleg voor ieder veld in dit formulier. Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact op.


Voornaam
Vul alstublieft de voornaam van uw zoon/dochter in.

Achternaam
Vul alstublieft de achternaam van uw zoon/dochter in.

Geboortedatum
Vul alstublieft de geboortedatum van uw zoon/dochter in. Dit mag enkel in het volgende formaat: dd-mm-jjjj. Waarbij dd staat voor dag van de maand, bijvoorbeeld 30, mm staat voor maand bijvoorbeeld 10, en jjjj staat voor jaar, bijvoorbeeld 1991. Let op, de maximum leeftijd voor het inschrijven is 12 jaar oud.

Geslacht
Selecteer alstublieft of u uw zoon of dochter aan het inschrijven bent.


Straat
Vul alstublieft de straatnaam in waar uw zoon/dochter woonzaam is.

Huisnummer
Vul alstublieft het huisnummer in waar uw zoon/dochter woonzaam is. Toevoegingen (zoals 134a) mag u ook in dit veld plaatsen.

Postcode
Vul alstublieft de postcode van het huisnummer er plaats in, zonder spatie tussen de 4 nummers en de 2 letters.

Woonplaats
Vul alstublieft de woonplaats in waar uw zoon/dochter woonzaam is.


Email
Vul alstublieft een geldig emailadres is. Dit email adres zal worden gebruikt om u tijdens de JOL op de hoogte te houden tijdens belangrijke veranderingen. Daarnaast zal het emailadres gebruikt worden om u volgend jaar te herinneren als de voorinschrijvingen zijn geopend.

Telefoonnummer
Het is belangrijk dat u een juist telefoonnummer invult. Dit nummer zal tijdens de JOL worden gebruikt als zich een noodgeval voordoet.


Huisarts
Vul alstublieft in bij welke huisarts uw zoon/dochter is ingeschreven. Dit kan belangrijke informatie zijn tijdens noodgevallen.

Huisarts telefoonnummer
Vul alstublieft het telefoonnummer van de huisarts in waar uw zoon/dochter is ingeschreven.

Opmerkingen/Allergieen
Heeft u verder nog opmerkingen, heeft uw zoon/dochter bijvoorbeeld zuikerziekte, of een allergie voor iets, dan willen wij u graag vragen dit duidelijk te vermelden in dit veld.

-->